Gamla Riksarkivet

Bokningen är öppen

Bokningen för årets julbord på Gamla Riksarkivet har äntligen öppnat. Nu är det dags att säkra din plats, så att du kan garantera din dag och tid innan julstressen sätter in på allvar. Varje år förvandlas Gamla Riksarkivet på Riddarholmen till en magisk plats, fylld med julstämning och traditioner.

Julbordet på Gamla Riksarkivet är känt för att vara en av de mest stämningsfulla och välsmakande i stan. Med ett överflöd av klassiska julrätter, samt några moderna inslag, är det en kulinarisk upplevelse som inte får missas. Oavsett om du är en återkommande gäst eller om det är ditt första besök, lovar vi att det kommer att bli en minnesvärd kväll.

Från ett generöst utbud av våra populära sillar och hemlagade köttbullar till delikata sillinläggningar och läckra desserter, finns det något för alla smaker. Kockarna använder endast de bästa råvarorna och lagar allting med omsorg och kärlek till traditionerna. Det finns också ett brett utbud av vegetariska alternativ, så att alla gäster kan njuta av julbordet.

Förutom den fantastiska maten erbjuder Gamla Riksarkivet en atmosfär som är svår att överträffa. De historiska lokalerna på Riddarholmen bidrar med en unik charm, och den vackra dekorationen förstärker julkänslan. Med levande ljus, gnistrande julgranskulor och doften av granbarr, skapas en miljö som känns som tagen ur en sagobok.

Julbordet är inte bara ett tillfälle att njuta av god mat och vacker omgivning, utan även en chans att umgås med nära och kära. Julbordet på Gamla Riksarkivet är perfekt för familjemiddagar, företagsfester eller en romantisk kväll för två. Det är en plats där gamla traditioner möter nya minnen, och varje besökare känner sig välkommen.

För att säkerställa att du får den bästa upplevelsen rekommenderar vi att du bokar din plats så snart som möjligt. Platserna fylls snabbt, och du vill inte missa chansen att vara en del av denna magiska tradition. Att boka i förväg ger dig också möjlighet att välja den tid och dag som passar dig bäst, innan kalendern blir för full och julstressen tar över.

Så tveka inte, boka ditt julbord på Gamla Riksarkivet idag och upplev den magi som bara Riddarholmen kan erbjuda. Det blir en kväll fylld med glädje, gemenskap och oförglömliga smaker.

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.


-->

Missa inte Niklas Ekstedts fantastiska julbord.


BOKA BORD

test