Gamla Riksarkivet

Event & Bröllop

Våra unika salar erbjuder en exklusiv plats för privata middagar, storslagna firanden för 8 till 1000 personer. Varför inte omge dig med historiens glans när du firar de mest betydelsefulla ögonblicken i ditt liv?

Fem matsalar, vår biograf, hemliga barer samt den privata och 500 kvadratmeter stora innergården utgör en ikonisk oas mitt i stadens puls. Det är en plats där människor samlas, minglar och skapar minnen tillsammans. Här finns utrymme för kreativitet och gemenskap, där idéer kan blomstra och relationer kan fördjupas. Maten och drycken är inte bara en del av vår upplevelse – den är dess hjärta.

Välkommen till Gamla Riksarkivet

Kontakt

Gamla Riksarkivet med berikande historia från 1887

Event

En värld där historien vävs samman med modern känsla av exklusivitet. Gamla Riksarkivet, som reser sig som ett tidlöst palats från Riddarholmen, mitt i Stockholms innerstad, har en anmärkningsvärd historia som sträcker sig tillbaka till 1887.

Huset berättar historier från tidigare generationer, och dess väggar viskar om det förflutna. Placerat i hjärtat av Stockholm, ger vi inte bara en inblick i stadens historia, utan även en möjlighet för dig, dina vänner och kollegor att skriva ditt eget kapitel i historieboken.

Läs mer

Bröllopsfest i en historisk Stockholmsikon

Bröllop

En värld där historia vävs samman med modern känsla av exklusivitet. Gamla Riksarkivet reser sig som ett tidlöst palats från Riddarholmen, mitt i Stockholms innerstad och har en anmärkningsvärd historia som sträcker sig tillbaka till 1887.

Huset berättar historier från tidigare generationer och dess väggar viskar om det förflutna. Placerat i hjärtat av Stockholm, ger vi inte bara en inblick i stadens historia, utan en unik möjlighet att fira det mest betydelsefulla ögonblicket i livet.

Välkommen att anordna ditt bröllop på Gamla Riksarkivet.

Läs mer

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.


-->

Missa inte Niklas Ekstedts fantastiska julbord.


BOKA BORD

test