Gamla Riksarkivet

Nyheter

Niklas berättar om årets nyheter

“I år har vi valt att göra två samarbeten, det ena är med Holy Smoke och det andra är Pärlans Konfektyr. Båda ligger mig varmt om hjärtat. Holy Smoke för de är fantastiska på det de gör och rökning är något jag är väldigt passionerad över. Pärlans Konfektyr, för att det är gemytligt och tillverkas i Stockholm. Jag gillar att värna om lokala produkter.”
– Niklas Ekstedt

Gästen har ordet

“Tusen tack för det bästa och enda julbordet man behöver äta. Det var underbart gott, fantastisk miljö och supertrevlig personal. Längtar redan till nästa år!”
– Amelie

Jullunch

Du har väl inte missat att vi även serverar jullunch from. 18/11? Boka julbordslunch och ta med dig vännerna, familjen och kollegorna.Unna er en magisk start på julen och boka ett klassiskt julbord.

Ett bord för två eller 114?

Något som tillhör det unika med oss är våra olika rum. Här hittar du Forskarsalen, Arkivariet, Balkongen, Biblioteket och Salongen. Har du ett favoritrum får du gärna önska det när du bokar ditt bord.

Vad är ett måste för dig för att göra julbordet komplett?

Godisrummet hos er! Trodde vi drömde när vi klev in där förra julen.”
– Julia

Niklas berättar om julbordet

“Mitt julbord är traditionellt men med nya inslag varje år, där det gröna numera är en självklarhet. Julbordet är redan från början en blandning av gamla traditioner och rätter som tillkommit under årens gång, från olika tider och platser. Rätterna blir kvar för att de är geniala.”
– Niklas Ekstedt

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.


-->

Missa inte Niklas Ekstedts fantastiska julbord.


BOKA BORD

test