Gamla Riksarkivet

Njut av öldagen med en julöl

Den säsongsbetonade ölen smakar som bäst när den kommer i sin rätta tid, och det är just genom säsongens unika karaktär som dess smak verkligen blommar ut. Vi kliver in i vårt elfte år av att upprätthålla denna stolta jultradition, och här får julölen en särskild plats i rampljuset.

Här blir julstämningen fulländad med vårt välkända julbord som bjuder på en rik palett av klassiska julrätter. Mitt i denna festliga atmosfär serveras den traditionella julölen som en perfekt komplement till maten. Mariestads Julebrygd, en favorit bland många, har en speciell plats på bordet. Denna öl är känd för sin fylliga och balanserade smak, som passar utmärkt till de robusta och smakrika rätterna som hör julen till.

Mariestads Julebrygd erbjuder en djup och maltig smak med toner av karamell och en subtil beska som gör den perfekt för säsongen. Kombinationen av den varma, inbjudande atmosfären hos oss på Gamla Riksarkivet och den omsorgsfullt bryggda julölen gör varje besök till en minnesvärd upplevelse. Ölen serveras med en sådan omsorg att varje klunk känns som en del av julens magi.

Julbordet är inte bara en måltid, utan en resa genom svenska jultraditioner och smaker. Oavsett om du är en återkommande gäst eller en ny besökare, kommer du att uppskatta hur julölen lyfter fram och förstärker smakerna av julens alla delikatesser. Så när julen står för dörren, se till att planera in ett besök till Gamla Riksarkivet för att uppleva vårt berömda julbord och njut av Mariestads Julebrygd – en perfekt hyllning till säsongen och dess läckerheter.

Läs stureplansgruppens artikel här 

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.


-->

Missa inte Niklas Ekstedts fantastiska julbord.


BOKA BORD

test