Gamla Riksarkivet

Fira juldagen med oss!

2023 har vi även öppet dagen efter dopparedagen, den 25 december. Här finns det plats för de du inte firade jul med på julafton. Är det den andra halvan av släkten, vännerna, svärmor och svärfar – välkommen att fira Juldagen hos oss. Vi vet även att juldagen är dagen för det stora firandet internationellt, så är du på besök under högtidsdagarna eller har du släktingar och vänner på besök? Då är ni varmt välkomna att ta ert firande till oss på Gamla Riksarkivet.

10 års jubileet signerat Niklas Ekstedt

Gamla Riksarkivets Julbord

Välkommen till årets jubileumsjulbord på Gamla Riksarkivet med Niklas Esktedt! I år firar vi 10 år och för att fira ännu mer har vi förvandlat Biblioteket till en mysig chambre separée där du kan njuta av extra julstämning. Dessutom kommer tomten på besök varje helg på dagen i biosalongen för att glädja de små. Följ oss på Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för exklusiva nyheter och förtur till allt spännande!

Bank hotel

Christmas at the Bank

Skapa minnesvärda stunder under julen i Stockholm. Boka en längre vistelse på Bank Hotel och belönas med förmånliga priser och en särskild julgåva. Upplev festlig dekor, förtrollande matupplevelser och skapa eviga minnen med dina nära och kära.

Berns hotel

Stay & Dine Christmas

Förhöj din julupplevelse med en natt på det anrika Berns Hotel. Låt dig förtrollas av den glittrande stadsatmosfären med en mängd julaktiviteter, från de lockande julmarknaderna till de magiska julkonserterna.

Anmäl dig till vårat Nyhetsbrev för att få veta senaste nytt inom Stureplansgruppen.


-->

Missa inte Niklas Ekstedts fantastiska julbord.


BOKA BORD

test